Antivirus en Spyware
Contact
Technews
Aanbieding
Computertermen

Diensten PC Dokter

Voor deze diensten en tal van andere pc gerelateerde zaken kunt u terecht bij de PC Dokter Friesland. Wij zijn gevestigd in Franeker. En actief in de regio Franekeradeel en weide omstreken. Een van de voordelen van de PC Dokter is dat u niet meer hoeft te slepen met uw kostbare apparatuur. Met alle risico's van dien. Wij komen gewoon bij u thuis. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties en onderhoud aan computers. Ook voor een PC op maat bent u bij ons op het juiste adres, geen overbodige luxe, maar precies het systeem wat bij u past.

Spyware verwijdering

Spyware zou naar het Nederlands vertaald kunnen worden als
'spionage software' en dan wordt het eigenlijk al een stuk duidelijker wat deze software eigenlijk doet: Spyware slaat allerlei gegevens over het gebruik van uw pc op, en die gegevens worden dan vaak weer verkocht aan bijvoorbeeld marketingbedrijven.
Voorbeelden van gegevens die doorgegeven kunnen worden zijn mailadressen,welke pagina's u bezoekt en hoelang, welke programma's gebruikt worden enzovoort.
Het gaat dus om privégegevens en daar heeft dus niemand, uitgezonderd uzelf, wat mee te maken.
Daar komt nog bij dat uw PC trager en trager wordt, er worden immers programma's gestart waarvan u wilt dat deze al helemaal niet voorkomen op uw PC.

Computercrash of Vastloper

Computerchrash ... Iedereen die met een computer werkt maakt het wel eens mee, de computer wil niet voor of achteruit en een zogenaamde vastloper of computer-crash ontstaat. Meestal start uw PC daarna gewoon weer op mét of zonder dataverlies, maar een enkele keer komt het voor dat uw PC niet meer wil opstarten. Door bijvoorbeeld een corrupte MBR.(master Boot Record) Of wat wij ook vaak zien is dat klanten per ongeluk gevoelige of belangrijke data wissen.
Ook in dit soort gevallen kunnen wij meestal een helpende hand bieden. Voor het oplossen van problemen met software of problemen veroorzaakt door een
virus kunt u soms zelf met wat hulp van een goed programma al veel zaken verhelpen. Mocht dit niet lukken staan de mensen van Compucor PC Dokter voor u klaar om de storingen op te lossen. Bel of mail voor vrijblijvend advies.
Welkom
Computer Problemen
Computerhulp
Diagnose en reparatie
Optimaliseren en onderhoud
Hulp bij aanschaf
Remote Support
Tarief
Algemene voorwaarden
Gratis Software
Links
Windows niet legitiem?